Live Music Contest

Solitude Within

De Live Music Contest is een onderdeel van het Road Rock festival waarbij opkomende bands uit heel Vlaanderen fantastische prijzen kunnen winnen. Uit de inzendingen kiezen we 8 bands voor de pre-finale op 31 mei en 1 juni in het Boerenhol te Kortrijk, tijdens de Sinksenfeesten.

De 3 winnende bands spelen op 29 augustus in het Begijnhofpark van Kortrijk de grote slotfinale als voorprogramma van Tsar B, The Kids, Admiral Freebee, Faces on TV en Equal Idiots! Stand-up comedian Gunter Lamoot neemt de presentatie voor zijn rekening.

De winnaar gaat bovendien naar huis met €3.000 aan materiaal plus een professionele studio-opname van één complete single in Catharsis Productions! Nummer 2 krijgt €2.000 aan materiaal en mag voor 6 uur de studio in. De band op de derde plaats pakt €1.000 aan materiaal, én een korting van 20% voor een professionele studio-opname.

Een gooi doen naar de eeuwige roem? Schrijf jouw band snel in voor deze onvergetelijke wedstrijd! Op 12 april sluiten we de inschrijvingsronde.

Hier vind je het wedstrijdreglement.